Ota yhteyttä 2018-02-07T09:28:56+00:00

TAVOITAT MEIDÄT HELPOSTI.

TAPAA TIIMIMME.

Tarkoituksemme on tehdä yrittämisestä helpompaa vähentämällä tuottamatonta työtä ja paperien pyörittelyä. Ensimmäinen konkreettinen askel tällä matkalla on automatisoida matkalaskujen ja kuittien käsittely. Tripper on yrittäjän matkalasku- ja kuittisovellus, joka säästää yrittäjän aikaa ja rahaa automatisoimalla matkalaskujen ja kulukorvausten käsittelyn.  Työmme on tehty, kun yrittäjä voi keskittyä paperien pyörittelyn sijaan tuottavan työn tekemiseen.

Tripperin takana toimii joukko sarjayrittäjiä, jotka ovat kyllästyneet yrityksen pyörittämiseen liittyvään byrokratiaan. Yrittäminen ei ole helppoa – meidän tarkoitus on tehdä siitä helpompaa.

JARKKO
JARKKODirector
JUHANI
JUHANICEO
SHAKIL
SHAKILHead of Sales
JUSSI
JUSSIKey Account Manager

LÄHETÄ MEILLE VIESTIÄ.

Jos et tykkää käyttää chattiamme, voit lähettää meille viestiä täyttämällä alta löytyvän lomakkeen. Mitä tahansa kysytkin – vastaamme siihen mahdollisimman pikaisesti.

TEE MATKALASKU PUHELIMELLA .

Teet matkalasku alle viidessä sekunnissa. Tripperillä käsittelet 5 kulukorvausta tai matkalaskua joka kuukausi ilmaiseksi – käyttöönotto ei vaadi investointeja eikä sido sinua mihinkään.