TRIPPER ❤ YOU.

Koska olemme pieni startup-yritys, meillä ei ole varaa palvella asiakkaitamme huonosti. Soita meille, tule käymään lounaalla kanssamme tai jätä meille yhteystietosi ja lähetämme sinulle postitse suklaata – olet meille tärkeä!

psst! Suklaan lähettäminen ei ollut vitsi. Lähetä toimistosi yhteystiedot tästä

TONI RANTANEN. TRIUVARE OY

Se on nollaantunut tavallaan se aika mikä ittellä menee siihen matkalaskujen tekemiseen tällä hetkellä. Tripperiä voisin suositella oikeestaan kaikille jotka joutuu matkalaskuja tekemään.

JUSSI TAIPALE. ICT-Arkkitehti

KUINKA TEIT MATKALASKUN ENNEN TRIPPERIÄ?

Procountorin järjestelmään laitoin. Meni aina monia minuutteja merkata matkat sinne.

MIKSI VAIHDOIT TRIPPERIIN?

On vaan paljon helpompaa ja nopeampaa laittaa matkat Tripperiin. Kun kalenteri on kunnossa, niin parilla napautuksella saa tehtyä matkalaskun. Säästää hermoja ja aikaa kun ei tarvi merkata Procountoriin matkoja. Meni kuitenkin aina monia minuutteja pelkästään avata ohjelma.

MIKÄ ON PARASTA TRIPPERISSÄ?

Helppokäyttöisyys. Todella helppoa tehdä matkalaskut. Aikaa säästyy, kun puhelimella vaan napauttaa pari kertaa ja matkalasku on valmis.

SANNA KOLEHMAINEN. Toimitusjohtaja

Tripperissä parasta on käytön helppous ehdottomasti. ​M​atkoja on todella nopea tehdä, ​kaksi painallusta​ ja matkalasku on valmis! ​Tripper ​hakee kaikki tiedot​ valmiiksi​: matkan pituuden, korvaussummat ja muut​ tiedot​. Kuittien lisäys on myös todella ​näppärää. Web-portaali on​ myös​ kätevä, ​sillä siellä pääsee lisäämään kuitteja myös PDF-muodossa.

KUINKA TEIT MATKALASKUN ENNEN TRIPPERIÄ?

Merkitsin matkat Excelii​n​. Kilometrit katsoin Google Mapsista ja korvaussummat piti tarkistaa ​verohallinnon sivuilta.

MIKÄ VANHASSA TAVASSA ÄRSYTTI ENITEN.

Matkalaskut jäi helposti tekemättä. Excelissä piti ottaa huomioon niin monta eri asiaa, kerätä kilometrejä ja osoitteita. Koska matkalaskun täyttämiseen tuli käytettyä niin paljon aikaa, ei se tuntunut taloudellisesti järkevältä käytettyyn aikaan, vaivaan ja saatuun korvaukseen nähden. Matkalaskun teko myös jäi, koska koin sen työlääksi, joka taas lisäsi tekemättömien matkojen määrää – ja soppa oli valmis.​

MITEN TRIPPER RATKAISI ONGELMAN?

Kalenterimerkintöjen avulla matkalaskun saa tehtyä ​Tripperissä ​todella kätevästi​ ja ennen kaikkea nopeasti​. Itselleni tulee usein toistuvia matkoja samaan paikkaan, joten voin laittaa kalenteriin​ tapahtuman toistumaan vaikka joka viikko​ ja matkalaskut tulevat​ Tripperiin​ kuin automaattisesti.

ERKKI AHONEN. Project Manager

Tripperissä parasta on helppokäyttöisyys. Matkalaskun tekeminen on oikeasti ajateltu niin helpoksi kuin vain mahdollista. Yks kaks klikkausta vaan ja se on siinä! Helppoa kun sovellus on kännykässä, niin matkalaskun voi tehdä vaikka kun istahtaa autoon tai kävelee toimistoon autosta. Enää ei tarvi kerran kuussa tehdä isoa operaatiota ja käyttää monia tunteja kilometrikorvausten hakemiseen.

KUINKA TEIT MATKALASKUN ENNEN TRIPPERIÄ?

Otin kerran kuussa kalenterin auki ja katsoin mitä matkoja on tullut tehtyä. Laitoin kaikki matkat Exceliin ja katsoin Google Mapsista kilometrit

MIKÄ VANHASSA TAVASSA ÄRSYTTI ENITEN.

Se tuntui ylimääräiseltä työltä. Pienemmät matkat saattoivat jäädä merkkaamatta, koska tuntui, että aikaa menee liikaa hukkaan.

MITEN TRIPPER RATKAISI ONGELMAN?

Ei voi olla tän helpompaa tapaa tehdä matkalaskuja. Valitsee vaan kalenterista matkat, jotka on tehny ja matkalasku on jo melkein valmis.

KERRO – ME KUUNTELEMME

KEHITÄMME TRIPPERIÄ PALAUTTEEN PERUSTEELLA.

Kerro meille mitä mieltä olet Tripperistä. Kehitämme Tripperiä jatkuvasti palautteiden ja kommenttien perusteella. Julkaisemme asiakkaidemme kommentit tällä sivulle – stay tuned!

Tarkoituksemme on tehdä Tripperistä ensimmäinen matkalaskusovellus, jonka käyttäminen ei tunnu työltä. Emme pysty tähän ilman teidän apua.

TOIVOTTUJA OMINAISUUKSIA.

PERUSTUEN KÄYTTÄJÄTUTKIMUKSEEN.

Tripper on ollut julkisessa BETA -testauksessa lokakuusta lähtien. Testauksen tarkoitus on ollut käyttäjäpalautteen kerääminen ja sovelluksen kehitys. Testaus on saatu päätökseen ja toivotuimmat ominaisuudet on saatu kartoitettua:

KONTRASTIEN LISÄYS 67%
KÄYTTÖOHJEET 78%
ULKONÄÖN SELKEYTTÄMINEN 41%
KORVAUSTEN MUUTTAMINEN 85%
RAPORTIN LÄHETYS KÄSIN 94%

TRIPPERIN JULKAISU LÄHENEE.

Pyrimme lisäämään suurimman osan edellä mainituista ominaisuuksista Tripperiin. Työskentelemme kovasti, että saisimme Tripperin valmiiksi mahdollisimman nopeasti! Haluatko nähdä lemppariominaisuutesi listalla? Lähetä meille viestiä:

LUE LISÄÄ

SIIRRY SEURAAVALLE SIVULLE.

Asiakaspalautteet

Lue mitä käyttäjät ovat sanoneet Tripperistä

Hinnoittelu

Hinnoittelu ja tunnuksen tilaaminen

Ominaisuudet

Katso mitä Tripper pitää sisällään

Uutiset

Lue uutisia ja vinkkejä Tripperin käyttöön