Eroon turhasta kirjoitustyöstä ja menetetyistä euroista

Taloyhtiö tarvitsee tuekseen osaavan isännöintiyrityksen. Osaava isännöintiyritys tarvitsee tuekseen nykyaikaiset työkalut ja toimintatavat. Toimintatapojen päivitys 2000 – luvulle voi tuoda pienelle isännöintiyritykselle satojen eurojen vuosisäästön.

”Matkapäiväkirja oli yleensä jossain muualla, kuin mukana autossa, jolloin matkan kirjausta ei voinut tehdä heti. Kilometrejä tuli sitten kirjattua vaikka mille lapulle joita oli kaikkialla ja lopulta niihin kaatui kahvit päälle ja jäi korvaus hakematta.”

Lue alapuolelta kuinka Helsingin alueella toimiva Isännöinti- ja Kiinteistöpalvelu Koskinen päivitti yrityksen matkalaskuprosessin 2000 -luvulle. 

Isännöinti- ja Kiinteistöpalvelu Koskinen

Isännöinti- ja Kiinteistöpalvelu Koskinen tarjoaa luotettavaa kiinteistö- ja isännöintipalveluita Helsingin seudulla. Koskisen mukaan jokaisella talonyhtiöllä tulee olla isännöitsijä, jolla on aikaa ja asiantuntemusta hoitaa heille tärkeitä asioita. Asunto on yleensä ihmisten arvokkain omaisuus. Hoitamalla talonyhtiön asioita huolellisesti ja kustannustehokkaasti asuntojen arvonnousukin on turvattu.

Matkalaskujen tekeminen on Isännöinti- ja Kiinteistöpalvelu Koskisessa arkipäivää. Aikaisemmin kaikki ajot kirjattiin käsin autossa sijaitsevaan matkapäiväkirjaan. Tämä oli aikaa vievää hommaa, mistä johtuen matkojen kirjaus jäi valitettavan usein tekemättä.

Käsin kirjoittaminen vei aikaa

Yrityksen matkalaskuprosessi oli vuosien ajan seuraava: Ajot kirjattiin käsin matkapäiväkirjakansioon. Tähän kului paljon aikaa, mistä johtuen homma jäi usein tekemättä. Lisäksi matkapäiväkirja oli yleensä jossain muualla, kuin mukana autossa. Tästä johtuen matkan kirjausta ei voinut tehdä heti. Kilometrejä tuli sitten kirjattua vaikka mille lapulle joita oli kaikkialla ja lopulta niihin kaatui kahvit päälle ja jäi korvaus hakematta.

  • Paljon käsin kirjoittamista

  • Päiväkirja oli aina väärässä paikassa

  • Korvaukset jäivät usein hakematta

Yrityksessä otettiin toukokuun alussa testikäyttöön Tripper matkalaskusovellus, joka automatisoi matkalaskujen kirjaamisen, korvausten laskemisen ja paperityön.

Tripper kännykkäsovellus automatisoi kilometrikorvaukset

Ennen jäi korvaukset hakematta ja Tripper todellakin ratkaisi tämän ongelman. Tripper on ällistyttävän kätevä sovellus. Nopea, vaivaton ja helppo!  Kilometrit tulevat aina automaattisesti oikein kun Tripper laskee ne.

  • Automaattinen kilometrien laskenta

  • Automaattinen korvausten laskenta

  • Automaattinen lomakkeiden täyttö

  • Ei mahdollisuutta merkitä kilometrejä tai korvauksia väärin

Nyt on Tripper kännykässä ja kännykkä mukana, jolloin korvauksen hakeminen on erittäin vaivatonta ja helppoa. Merkkaan aina kalenteriin kaikista menoista tiedot, jolloin Tripper laskee automaattisesti kilometrikorvaukset ja päivärahat niistä.

LATAA TRIPPER JA SÄÄSTÄ SATOJA EUROJA VUODESSA.

Hae kilometrikorvaukset ja päivärahat alle viidessä sekunnissa Tripper matkapuhelinsovelluksella. Kokeile Tripperiä kuukausi täysin veloituksetta – käyttöönotto ei vaadi investointeja eikä sido sinua mihinkään.

Unohda kömplelöt matkapäiväkirjat ja Excel-lomakkeet ja tee matkalasku puhelimellasi. Välitön käyttöoikeusLuottokorttia ei tarvita!

SUOSITUIMMAT ARTIKKELIT

MUUT KÄVIJÄT LUKIVAT SEURAAVAKSI.