Kayttöohje2018-09-20T13:23:35+00:00

NÄIN KÄYTÄT TRIPPERIÄ – PIKAOHJEET.

Tripperin käyttö on helppoa. Siksi ohjeetkin ovat lyhyet.

KÄYTTÖÖNOTTO

Näin lataat Tripperin ja luot käyttäjätunnuksen.

Lue ohje

MATKAT JA KUITIT

Näin haet kilometrikorvaukset ja päivärahat sekä lisäät kuitteja Tripperiin.

Lue ohje

RAPORTOINTI

Näin siirrät matkalaskut ja kululaskut kirjanpitoon helposti.

Lue ohje

NÄIN OTAT TRIPPERIN KÄYTTÖÖN.

Tripperin lataaminen ja käyttäjätunnuksen luonti on täysin ilmaista. Ilmaisen käyttäjätunnuksen avulla käsittelet 3 kuittia tai matkaa kuukaudessa.

Tarvitsetko kymmeniä käyttäjätunnuksia? Ota yhteyttä painamalla tästä ja teemme sinulle tarvittavan määrän käyttäjätunnuksia.

Käyttöönoton yhteydessä Tripper pyytää käyttöoikeuden puhelimesi kameraan, kalenteriin, sijaintiin ja yhteystietoihin. Oikeuksien kieltäminen estää tiettyjen toiminnallisuuksien käyttämisen. Lue lisää oikeuksista täältä.

KÄYTTÖÖNOTTO
 • 1. Lataa Tripper sovelluskaupasta

 • 2. Luo käyttäjätunnus ja kirjaudu sisään

 • 3. Anna Tripperille tarvittavat oikeudet

 • 4. Määritä omat ja matkalaskun asetukset

MATKALASKUN TEKO
 • 1. Avaa Tripper ja paina Lisää matka

 • 2. Valitse listasta tapahtuma, josta haluat hakea kilometrikorvauksen tai päivärahan

 • 3. Tarkasta ja hyväksy esitäytetty matkalasku

 • 4. Olet valmis!

NÄIN TEET MATKALASKUN.

Voit tehdä matkalaskun automaattisesti kalenterimerkinnästä tai nykyisestä sijainnistasi. Tekoäly laskee korvaukset ja täyttää matkalaskulomakkeen puolestasi.

Käytkö ulkomaanmatkoilla? Ei hätää – Tripper osaa laskea myös ulkomailta maksettavat päivärahat automaattisesti.

Kaikki esitäytetyn matkalaskun tiedot ovat helposti muokattavissa. Esimerkiksi jos tapaminen venyi, voit muokata alku- ja lopetusajankohtia matkalaskun alapuolelta.

NÄIN KÄSITTELET KUITIT.

Kuitin käsittelystä on tehty todella yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain kuvata kuitti tai lisätä kuitti puhelimen muistista. Tämän jälkeen tekoäly käy kuitin läpi ja poimii sieltä kaikki vaadittavat tiedot.

Lisätietojen lisääminen: Avaa kuitti ja paina Auta kirjanpitäjää -nappia.

Kuitin muokkaaminen: Avaa kuitti ja paina Muokkaa tietoja -nappia.

Sen jälkeen kun olet lisännyt kuitin Tripperiin, työsi on valmis. Tämän jälkeen kirjoitustyö, raportointi ja tietojen lähetys tapahtuu automaattisesti.

KUITIN KÄSITTELY
 • 1. Avaa Tripper ja paina Lisää kuitti

 • 2. Kuvaa kuitti tai lisää kuitti puhelimen muistista

 • 3. Hyväksy kuva ja olet valmis

KUSTANNUSTEN RAPORTOINTI
 • 1. Varmista, että asetukset on määritetty oikein

 • 2. Varmista, että kuitit ja matkat löytyvät Tripperistä

 • 3. Tripper lähettää kaikki matkat ja kuitit esikäsiteltynä sähköpostiisi

KUSTANNUSTEN RAPORTOINTI.

Kaikki kuukauden matkalaskut ja kuitit lähetetään kerran kuussa sähköpostiisi. Voit lisätä Tripperiin myös esimiehesi ja kirjanpitäjän sähköpostiosoitteet, jonka jälkeen Tripper lähettää tapahtumat myös heille.

Miksi tapahtumat lähetetään kuukausittain? 1.1.2019 alkaen työnantajalla on matkakorvausten maksamisen jälkeen 5 päivää aikaa lisätä tiedot tulorekisteriin. Jos matkakorvaukset maksetaan päivän välein, joutuu kirjanpitäjä/esimies päivittämään tulorekisteriä jatkuvasti.

Jos haluat hakea matka- ja kulukorvaukset maksuun heti työmatkan jälkeen, on tämä tehtävä Tripper -portaalin kautta. Siirry Tripper -portaaliin  -> Historia -> Hae avoimet korvaukset maksuun.

YLEISIMMÄT KYSYMYKSET.

Kyllä voit. Tripper luo matkalaskun automaattisesti tapahtuman tietojen perusteella. Kaikki matkalaskun tiedot ovat kuitenkin muokattavissa matkalaskun alapuolelta.

Kyllä voit. Tripper tekee valuuttamuunnokset automaattisesti kuitin lisäämispäivän perusteella.

Kaikki kuitit luetaan automaattisesti oppivan tekoälyn toimesta. Joskus tekoälyn ajatukset harhailevat ja kuitti luetaan väärin. Voit muokata kuitin tietoja valitsemalla kuitin ja painamalla Muokkaa tietoja -nappia. Tällä hetkellä tekoäly osaa lukea noin 95% kuiteista oikein. Virheitä kuitenkin sattuu jokaiselle, joten tarkasta loppusumma aina kuitin lisäämisen jälkeen.

Kyllä voit.

Voit määrittää kilometrikorvauksen suuruuden Tripper -portaalin kautta.

Siirry portaaliin

Tietenkin.

Tripper integroituu saumattomasti kirjanpito-ohjelmiin ohjelmistorajapintojen kautta.

Lue lisää rajapinnasta
Jos tapahtuma ei näy listalla, varmista seuraavat asiat:

 1. Varmista, että aktivoinut oikean kalenterin asetuksista
 2. Olet antanut Tripperille oikeuden käyttää kalenteria

Listassa näytetään ainoastaan Tripperin kautta lisätyt tapahtumat ja tapahtumat niistä kalentereista, jotka olet aktivoinut asetuksista.

Varmista, että olet antanut Tripperille oikeuden käyttää puhelimen kameraa ja/tai kuvakirjastoa.

Varmista, että olet päivittänyt Tripperin uusimpaan versioon. Jos päivitys ei auta, lähetä meille viestiä tripper@gettripper.com ja ratkaistaan ongelma yhdessä.

Kyllä voit.

Tripper -portaaliin sisältyy helppokäyttöinen valvontaportaali. Yritys voi määrittää Tripperiin esimiehen ja hänen alaiset työntekijät. Esimies voi valvoa, hyväksyä ja hylätä työntekijöidensä kuluja ja matkoja.

Tutustu valvontaportaaliin

TARVITSETKO APUA?

Tarvitsetko apua? Saat apua nopeiten käyttämällä sivustomme chattia. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen tripper@gettripper.com tai soittaa numeroon +358 505219152. Vastaamme kaikkiin kysymyksiin tyypillisesti 15 minuutin kuluessa ellet lähetä viestiä keskellä yötä. Nukumme öisin…

Kehitimme Tripperin ratkaisuna omaan turhautumiseen. Olemme olleet yrittäjinä yli viisi vuotta ja tässä ajassa olemme maksaneet omasta pussista yrityksemme pieniä ostoksia tuhansilla euroilla. Aikaisemmin pienten ostosten lisääminen kirjanpitoon ei yksinkertaisesti ole ollut kannattavaa. Tripperin avulla saamme kaikki kustannukset kirjanpitoon yhdellä viennillä. Nykyisin myös muutamien eurojen ostokset ja kilometrikorvaukset kannattaa hakea – omakustanteiset ostokset ja työmatkat ovat historiaa.

Tripperillä laadit kululaskut ja haet kilometrikorvaukset ja päivärahat kirjoittamatta sanaakaan. Oppiva tekoäly täyttää lomakkeet automaattisesti eikä sinun tarvitse kirjoittaa sanaakaan. Tripper on ensimmäinen oikeasti älykäs ja automaattinen matkalasku- ja kuittisovellus.

Ei vaadi. Tripper on suunniteltu siten, että se toimii olemassa olevien kirjanpito-ohjelmien kanssa. Lataa Tripper ja unohda Excel lomakkeet – toimii kuin legendaarinen junan vessa.

Voit käyttää Tripperiä iPhonella ja Android puhelimilla. Jos tahdot tehdä matkalaskun Windows -puhelimella, emme voi valitettavasti auttaa.

Kyllä ovat. Kaikki tiedot säilytetään EU alueella, voimassaolevien lakien ja ohjeistusten mukaisesti. Tietoja säilytetään turvallisessa paikassa kirjanpitolainsäädännön vaatimat 6 vuotta.

HUOLIA TAI MURHEITA?