NÄIN KÄYTÄT TRIPPERIÄ – PIKAOHJEET.

Tripperin käyttö on helppoa. Siksi ohjeetkin ovat lyhyet.

KÄYTTÖÖNOTTO

Näin lataat Tripperin ja luot käyttäjätunnuksen.

Lue ohje

MATKAT JA KUITIT

Näin haet kilometrikorvaukset ja päivärahat sekä lisäät kuitteja Tripperiin.

Lue ohje

RAPORTOINTI

Näin siirrät matkalaskut ja kululaskut kirjanpitoon helposti.

Lue ohje

NÄIN OTAT TRIPPERIN KÄYTTÖÖN.

Tripperin lataaminen ja käyttäjätunnuksen luonti on täysin ilmaista. Ilmaisen käyttäjätunnuksen avulla käsittelet 3 kuittia tai matkaa kuukaudessa.

Tarvitsetko kymmeniä käyttäjätunnuksia? Ota yhteyttä painamalla tästä ja teemme sinulle tarvittavan määrän käyttäjätunnuksia.

Käyttöönoton yhteydessä Tripper pyytää käyttöoikeuden puhelimesi kameraan, kalenteriin, sijaintiin ja yhteystietoihin. Oikeuksien kieltäminen estää tiettyjen toiminnallisuuksien käyttämisen. Lue lisää oikeuksista täältä.

KÄYTTÖÖNOTTO
 • Lataa Tripper ilmaiseksi sovelluskaupasta.

  Ilmaisen käyttäjätunnuksen avulla käsittelet 3 kuittia tai matkaa kuukaudessa. Jos raja tulee vastaan, voit päivittää Tripperi Premiumiin painamalla tästä.

MATKALASKUN TEKO
 • Voit laatia matkalaskun kalenterimerkinnästä tai nykyisestä sijainnistasi.

  Määränpään valitsemisen jälkeen Tripper laskee korvaukset ja täyttää matkalaskun puolestasi. Voit halutessasi muokata esitäytettyä matkalaskua käsin.

NÄIN TEET MATKALASKUN.

Voit tehdä matkalaskun automaattisesti kalenterimerkinnästä tai nykyisestä sijainnistasi. Tekoäly laskee korvaukset ja täyttää matkalaskulomakkeen puolestasi.

Käytkö ulkomaanmatkoilla? Ei hätää – Tripper osaa laskea myös ulkomailta maksettavat päivärahat automaattisesti.

Kaikki esitäytetyn matkalaskun tiedot ovat helposti muokattavissa. Esimerkiksi jos tapaminen venyi, voit muokata alku- ja lopetusajankohtia matkalaskun alapuolelta.

NÄIN KÄSITTELET KUITIT.

Kuitin käsittelystä on tehty todella yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain kuvata kuitti tai lisätä kuitti puhelimen muistista. Tämän jälkeen tekoäly käy kuitin läpi ja poimii sieltä kaikki vaadittavat tiedot.

Lisätietojen lisääminen: Avaa kuitti ja paina Auta kirjanpitäjää -nappia.

Kuitin muokkaaminen: Avaa kuitti ja paina Muokkaa tietoja -nappia.

Sen jälkeen kun olet lisännyt kuitin Tripperiin, työsi on valmis. Tämän jälkeen kirjoitustyö, raportointi ja tietojen lähetys tapahtuu automaattisesti.

KUITIN KÄSITTELY
 • Kuitin lisäämisen jälkeen työsi on tehty. Tekoäly käy kuitin läpi ja poimii ja kirjoittaa vaaditut tiedot puolestasi.

  Voit halutessasi lisätä kuittiin kommentteja painamalla Auta kirjanpitäjää -nappia.

KUSTANNUSTEN RAPORTOINTI
 • Ainoa tehtäväsi on varmistaa, että olet lisännyt kaikki matkat ja kuitit Tripperiin.

  Kerran kuussa kaikki Tripperiin lisätyt kuitit ja matkat lähetetään valitsemallesi henkilölle sähköpostilla. Voit vaihtaa lähetyspäivän ja vastaanottajan Tripper -portaalista.

KUSTANNUSTEN RAPORTOINTI.

Kaikki kuukauden matkalaskut ja kuitit lähetetään kerran kuussa sähköpostiisi. Voit lisätä Tripperiin myös esimiehesi ja kirjanpitäjän sähköpostiosoitteet, jonka jälkeen Tripper lähettää tapahtumat myös heille.

Miksi tapahtumat lähetetään kuukausittain? 1.1.2019 alkaen työnantajalla on matkakorvausten maksamisen jälkeen 5 päivää aikaa lisätä tiedot tulorekisteriin. Jos matkakorvaukset maksetaan päivän välein, joutuu kirjanpitäjä/esimies päivittämään tulorekisteriä jatkuvasti.

Jos haluat hakea matka- ja kulukorvaukset maksuun heti työmatkan jälkeen, on tämä tehtävä Tripper -portaalin kautta. Siirry Tripper -portaaliin  -> Historia -> Hae avoimet korvaukset maksuun.

YLEISIMMÄT KYSYMYKSET.

Kyllä voit. Tripper luo matkalaskun automaattisesti tapahtuman tietojen perusteella. Kaikki matkalaskun tiedot ovat kuitenkin muokattavissa matkalaskun alapuolelta.

Kyllä voit. Tripper tekee valuuttamuunnokset automaattisesti kuitin lisäämispäivän perusteella.

Kaikki kuitit luetaan automaattisesti oppivan tekoälyn toimesta. Joskus tekoälyn ajatukset harhailevat ja kuitti luetaan väärin. Voit muokata kuitin tietoja valitsemalla kuitin ja painamalla Muokkaa tietoja -nappia. Tällä hetkellä tekoäly osaa lukea noin 95% kuiteista oikein. Virheitä kuitenkin sattuu jokaiselle, joten tarkasta loppusumma aina kuitin lisäämisen jälkeen.

Kyllä voit.

Voit määrittää kilometrikorvauksen suuruuden Tripper -portaalin kautta.

Tietenkin.

Tripper integroituu saumattomasti kirjanpito-ohjelmiin ohjelmistorajapintojen kautta.

Jos tapahtuma ei näy listalla, varmista seuraavat asiat:

 1. Varmista, että aktivoinut oikean kalenterin asetuksista
 2. Olet antanut Tripperille oikeuden käyttää kalenteria

Listassa näytetään ainoastaan Tripperin kautta lisätyt tapahtumat ja tapahtumat niistä kalentereista, jotka olet aktivoinut asetuksista.

Varmista, että olet antanut Tripperille oikeuden käyttää puhelimen kameraa ja/tai kuvakirjastoa.

Varmista, että olet päivittänyt Tripperin uusimpaan versioon. Jos päivitys ei auta, lähetä meille viestiä tripper@gettripper.com ja ratkaistaan ongelma yhdessä.

Kyllä voit.

Tripper -portaaliin sisältyy helppokäyttöinen valvontaportaali. Yritys voi määrittää Tripperiin esimiehen ja hänen alaiset työntekijät. Esimies voi valvoa, hyväksyä ja hylätä työntekijöidensä kuluja ja matkoja.

TARVITSETKO APUA?

Kehitimme Tripperin ratkaisuna omaan turhautumiseen. Olemme olleet yrittäjinä yli viisi vuotta ja tässä ajassa olemme maksaneet omasta pussista yrityksemme pieniä ostoksia tuhansilla euroilla. Aikaisemmin pienten ostosten lisääminen kirjanpitoon ei yksinkertaisesti ole ollut kannattavaa. Tripperin avulla saamme kaikki kustannukset kirjanpitoon yhdellä viennillä. Nykyisin myös muutamien eurojen ostokset ja kilometrikorvaukset kannattaa hakea – omakustanteiset ostokset ja työmatkat ovat historiaa.

Tripperillä laadit kululaskut ja haet kilometrikorvaukset ja päivärahat kirjoittamatta sanaakaan. Oppiva tekoäly täyttää lomakkeet automaattisesti eikä sinun tarvitse kirjoittaa sanaakaan. Tripper on ensimmäinen oikeasti älykäs ja automaattinen matkalasku- ja kuittisovellus.

Ei vaadi. Tripper on suunniteltu siten, että se toimii olemassa olevien kirjanpito-ohjelmien kanssa. Lataa Tripper ja unohda Excel lomakkeet – toimii kuin legendaarinen junan vessa.

Voit käyttää Tripperiä iPhonella ja Android puhelimilla. Jos tahdot tehdä matkalaskun Windows -puhelimella, emme voi valitettavasti auttaa.

Kyllä ovat. Kaikki tiedot säilytetään EU alueella, voimassaolevien lakien ja ohjeistusten mukaisesti. Tietoja säilytetään turvallisessa paikassa kirjanpitolainsäädännön vaatimat 6 vuotta.