TRIPPER MATKALASKUT.

ALOITA 30 PÄIVÄN ILMAINEN TESTIJAKSO NYT

Kilometrit ja päivärahat

Tekoäly laskee kaikki korvaukset puolestasi ja täyttää matkalaskulomakkeen

Kustannusten seuranta

Näet kätevästi kuinka paljon sinulle tullaan maksamaan matka- ja kulukorvauksia

Kuittien skannaus

Ota kuva ja unohda! Kuvaa kuitti ja tekoäly kirjoittaa kuitin tiedot puolestasi.

Raportointi

Kaikki matkalaskut ja kuitit lähetetään kuukauden lopuksi valitsemallesi henkilölle

KOTIMAAN PÄIVÄRAHA 2018.

Kotimaan päiväraha 2018 on maksimissaan 42 euroa päivältä. Työnantaja voi korvata työmatkasta aiheutuneita kustannuksia maksamalla työntekijälle päivärahan. Huomioi päivärahan osalta seuraavat:

 • Päivärahan maksaminen ei ole pakollista

 • Päivärahan suuruus riippuu matkan kestosta –  matka-ajan on oltava väh. 6 tuntia

  • Yli 6h työmatka – osapäiväraha 19€
  • Yli 10h työmatka – kokopäiväraha 42€
 • Päiväraha voidaan maksaa verottomasti

Päiväraha voidaan maksaa työntekijälle verottomasti ja sen tarkoitus on korvata työmatkasta aiheutuvat tavallista korkeammat ruokailukulut. Jos olet usean päivän työmatkalla, jokaiselta työpäivältä voidaan maksaa erillinen päiväraha.

Kotimaan päiväraha 2018:

 • >10 tunnin työmatka = kokopäiväraha 42 euroa

 • >6 tunnin työmatka = osapäiväraha 19 euroa

 • 0-6 tunnin työmatka 0 euroa
 • Maksamista varten tarvitaan matkalasku

Kotimaan päivärahan suuruus vaihtelee vuosittain.

Päivärahan enimmäismäärä vaihtuu vuosittain. Kotimaan päiväraha 2018 on maksimissaan 42 euroa. Maksimisumman maksaminen edellyttää, että työmatkan pituus on yli 10 tuntia ja työmatkaan ei sisälly työnantajan kustantamaa ruokailua. Maksimisummasta käytetään nimitystä kokopäiväraha. Jos työmatkan kesto on yli 6 tuntia, voi työnantaja maksaa työntekijälle osapäivärahan. Osapäiväraha 2018 on 19 euroa.

 • Kotimaan päiväraha 2018 – 42 euroa
 • Kotimaan osapäiväraha 2018 – 19 euroa
 • Matkustitko ulkomaille? Katso korvaus tästä

Jos 6-10 tunnin pituiseen työmatkaan sisältyy ilmainen tai työnantajan kustantama ruokailu, päiväraha on puolet edellä mainituista maksimisummista. Jos yli 10 tunnin pituiseen työmatkaan sisältyy kaksi ilmaista tai työnantajan kustantamaa ruokailua, päiväraha on puolet edellä mainituista maksimisummista.

Kotimaan päiväraha 2018 kirjoittamatta sanaakaan

MERKITSE TYÖMATKAT JA LASKE VUOSIKORVAUS.

Tiesithän, että työnantaja voi maksaa työmatkoista päivärahan? Päiväraha VOIDAAN MAKSAA työntekijälle ja yrittäjälle VEROTTOMASTI. Laske kuinka paljon korvauksia voit saada vuodessa:

[bt_cost_calculator currency_after="yes" currency="€" accent_color="#ff3366" el_class="this_is_extra_class"] [bt_cc_multiply][bt_cc_slider name=">6h työmatkaa vuodessa" value_min="0" value_max="50" value_step="1" value_unit="19" item_el_class="slideri"][/bt_cc_multiply] [bt_cc_multiply][bt_cc_slider name=">10h työmatkaa vuodessa" value_min="0" value_max="50" value_step="1" value_unit="42" item_el_class="slideri"][/bt_cc_multiply] [/bt_cost_calculator]

Muista hakea korvaukset ja vie perheesi vaikka ylimääräiselle ulkomaanreissulle!

Korvausten maksaminen edellyttää matkalaskua.

Korvausten tekeminen edellyttää työntekijän tekemää matkalaskua. Matkalasku on kaikessa yksinkertaisuudessaan vapaamuotoinen dokumentti, jossa selvitetään työnatajalle kaikki tiedot korvausten maksamista varten.

HUOM! Päivärahan maksaminen edellyttää, että matkakohde on yli 15 kilometrin päässä joko 1) ASUNNOSTA tai 2) VARSINAISESTA TYÖPAIKASTA. Jos matkakohde on tätä lähempänä, työnantaja ei voi maksaa päivärahaa.

Kotimaan päivärahan maksaminen edellyttää matkalaskua

Mitä jos työnantaja ei maksa päivärahaa?

Valitettavasti työnantajan ei ole pakko maksaa työntekijälle päivärahaa. Työnantaja voi myös halutessaan maksaa maksimisummaa pienempiä korvauksia.

Tällaisessa tapauksessa sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Lue vaihtoehdot ja tarkempi ohjeistus painamalla yläpuolen linkkiä.

Päiväraha on sinulle tarkoitettu etu – älä jätä sitä hakematta.

Valitettavan moni jättää päivärahan hakematta, koska päivärahan hakemisesta on tehty tahattoman vaikeaa. Säännökset muuttuvat vuosittain ja lomakkeiden täyttäminen on työlästä. Me Tripperillä autamme sinua hakemaan korvaukset helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

 • Täytämme lomakkeet puolestasi

 • Laskemme korvaukset automaattisesti

 • Emme anna sinun hakea korvauksia väärin

Päiväraha ja muut verottomat korvaukset ovat tarkoitettu jokaiselle työntekijälle. Älä anna byrokratian nujertaa sinua ja ota se mikä sinulle kuuluu – me Tripperillä autamme sinua.

Päivärahamaksu 2018

Hae kotimaan päiväraha puhelimella.

Hae kotimaan päiväraha helposti Tripper kännykkäsovelluksella. Tripperin ansiosta sinun ei tarvitse ymmärtää lain pykäliä tai maksuperusteita – Tripper täyttää kaikki lomakkeet puolestasi.

Ilmaisen käyttäjätunnuksen avulla teet ensimmäisen kuukauden ajan matkalaskut ja kululaskut täysin veloituksetta. Katso tästä kuinka helppoa päivärahan hakeminen Tripper matkalaskusovelluksella on

Lataa Tripper ilmaiseksi sovelluskaupasta!

Kotimaan päiväraha 2019.

Lue mitä uutta tulee vuoden 2019 päivärahoihin tästä.

 • Kotimaan päiväraha 2019 – 42 euroa

 • Kotimaan osapäiväraha 2019 – 19 euroa

 • Kotimaan ateriakorvaus 2019 – 10,50 €/ateria

Päiväraha ja muut verottomat korvaukset ovat tarkoitettu jokaiselle työntekijälle. Älä anna byrokratian nujertaa sinua ja ota se mikä sinulle kuuluu – me Tripperillä autamme sinua.

TEE MATKALASKU HELPOSTI.

KÄNNYKÄLLÄ
Lataa ilmainen matkalaskusovellus kännykkään!
NETISSÄ
Täytä ja laske matkakorvaukset kätevästi netissä!
KÄSIN
Tee matkalasku esi-isien tapaan käsin. Emme suosittele!

TEE MATKALASKU HELPOSTI.

SUOSITUIMMAT ARTIKKELIT

MUUT KÄVIJÄT LUKIVAT SEURAAVAKSI.