Nämä tiedot tarvitset matkakorvaushakemukseen.

Kilometrikorvausten ja päivärahojen hakeminen on aikaa vievää ja ärsyttävää hommaa. Matkakorvaukset kannattaa kuitenkin hakea, koska taloudelliset hyödyt ovat suuret. Hae siis korvauksia äläkä lisää hakemuksiin turhia tietoja. Tämän artikkelin myötä tiedät mitä Verohallinto vaatii asianmukaiseen matkalaskuun.

Nämä tiedot matkalaskuun:

  • Matkan tarkoitus ja kohde (osoite)

  • Tarvittaessa matkareitti

  • Matkustamistapa (kulkuneuvo)

  • Matkan alkamis- ja päättymisajankohdat (päivämäärät ja kellonajat)

  • Ulkomaanmatkoista maa tai alue, jossa matkavuorokausi on päättynyt

Lisää vain tarvittava

Työntekijän tehdessä matkakorvaushakemusta työnantajalle, hakemuksesta ei tarvitse löytyä auton rekisterinumeroa tai kilometrilukemaa. Verottajan hyväksymään matkalaskuun tarvitaan matkan tarkoitus ja kohde, tarvittaessa matkareitti, matkustamistapa (kulkuneuvo), matkan alkamis- ja päättymisajankohdat (päivämäärät ja kellonajat) sekä ulkomaanmatkoista maa tai alue, jossa matkavuorokausi on päättynyt. Katso malli tästä.

Älä vaadi työntekijää täyttämään turhia kenttiä. Tai älä vaadi työntekijää täyttämään mitään kenttiä, vaan vaadi heitä käyttämään Tripperiä. Tripper hakee kaikki Verohallinnon vaatimat tiedot automaattisesti työntekijän kalenterimerkinnästä. Lue lisää kilometrikorvausten ja päivärahojen suuruudesta artikkeleistamme KM Korvaus 2018 ja Kotimaan päiväraha 2018.

TEE MATKALASKU HELPOSTI.

KORVAUSTEN MAKSAMISTA VARTEN SINUN ON LAADITTAVA MATKALASKU

Matkalasku on dokumentti, josta löytyy kaikki tarvittava tieto korvausten maksamiseen. Voit hakea kilometrikorvaukset ja päivärahat alapuolen lomakkeen avulla.  Ohjelma laskee päivärahat ja kilometrikorvaukset automaattisesti ja lähettää valmiin matkalaskun sähköpostiisi.

[matkalasku]

Lataa matkalaskusovellus puhelimeesi tästä. Tripper -kännykkäsovelluksen avulla teet matkalaskun alle 5 sekunnissa kirjoittamatta sanaakaan.

KOKEILE MATKALASKUN TEKOA PUHELIMELLA.

Hae kilometrikorvaukset ja päivärahat alle viidessä sekunnissa. Lataa Tripper ilmaiseksi ja kokeile kuukausi täysin veloituksetta – käyttöönotto ei vaadi investointeja eikä sido sinua mihinkään.

Lataa Tripper ilmaiseksi sovelluskaupasta!