Netvisor2018-08-08T11:03:51+00:00

TIETOJEN SIIRTO NETVISORIIN.

Sait asiakkaaltasi sähköpostiviestin ja nyt ihmettelet, että mitä tiedostoja nämä oikein ovat? Olet tullut oikeaan paikkaan – lue alapuolelta mitä tiedostot ovat ja kuinka siirrät Tripperin aineiston muutamalla klikkauksella Netvisoriin.

Lue ohje

MITÄ SÄHKÖPOSTIN TIEDOSTOT OVAT.

Tripper matka- ja kululaskusovellus luo automaattisesti kaksi tiedostoa. Ensimmäinen tiedosto on tarkoitettu ihmistä ja toinen kirjanpito-ohjelmaa varten.

• PDF-tiedosto – tiedosto sisältää maksutiedot sekä kustannusten erittelyn korvausten maksamista varten. Tiedosto sisältää myös kaikki kuitit digitalisoituna.

• CSV-tiedosto – tiedosto sisältää esitäytetyn kirjanpitoaineiston. Tiedoston avulla siirrät aineiston muutamalla klikkauksella Netvisoriin.

Lue alapuolelta ohjeet aineiston siirtämiseen Netvisoriin.

KIRJANPITOAINEISTON TUONTI.

Siirrä kirjanpitoaineisto Netvisoriin seuraavalla tavalla:

• Kirjaudu sisään Netvisoriin

• Valitse tietojen tuonti

TIEDOSTON VALITSEMINEN.

Siirrä kirjanpitoaineisto Procountoriin seuraavalla tavalla:

• Valitse valikosta Kirjanpitoaineiston tuonti

• Lisää Tripperin luoma CSV tiedosto

Tilinumerot pielessä? Voit muokata asiakkaasi käyttämää tilikarttaa Web-portaalin kautta. Web-portaalin käyttäminen edellyttää Tripper kumppanuusohjelmaan liittymistä – liity ohjelmaan ilmaiseksi tästä.

SARAKKEIDEN MÄÄRITYS.

Määritä sarakkeet seuraavassa järjestyksessä:

• Tositenumero

• Tilinumero

• Debet

• Kredit

• Alv-%

• ALV-tunnus

• PVM

• Selite

Sarakkeiden määrittämisen jälkeen paina Päivitä ja sen jälkeen Valmis. Seuraavalta sivulta voit linkittää Tripperin tilinumerot yrityksen käyttämiin Netvisor-tilinumeroihin.

USEIN KYSYTTYÄ.

Mikäli et löydä itseäsi askarruttavaan kysymykseen vastausta, niin olethan meihin yhteydessä.

Liity kumppaniksi painamalla alapuolelta löytyvää nappia. Olemme teihin yhteydessä ja opastamme Tripperin alkeet, jonka jälkeen voitte kutsua asiakkaanne Tripperin käyttäjäksi.

Tripper on tilitoimistoille ilmainen nyt ja aina.

Liity kumppaniksi

Esivalmisteltu kirjanpitoaineisto on CSV-tiedostona saatava aineisto, jossa kulukorvaukset ja matkalaskut ovat tiliöity valmiiksi. Sinun tarvitsee vain syöttää CSV-tiedosto kirjanpito-ohjelmaanne ja kirjanpito on valmis.

• Siirry kirjanpito-ohjelmaan

• Lataa CSV tiedosto ohjelmaan

• Tarkasta esitäytetty aineisto

• Olet valmis!

Liity kumppaniksi

Juuri silloin kun itse haluat!

Määritä vastaanottopäivä WEB portaalista ja ennakoit työmäärääsi helposti ja pääset eroon ruuhkapiikeistä.

• Toimituspäivä vapaasti valittavissa

• Tarvittaessa eri päivä eri yrityksille

• Materiaali valmiiksi kirjoitettuna

Liity kumppaniksi

Tripperiin sisältyy avoin rajapinta, jonka kautta voit hakea tietoa siinä muodossa ja silloin kun itse haluat.

Liity kumppaniksi

Pyydä asiakastasi lataamaan Tripper näistä linkeistä:

Tripperin hinta asiakkaallesi on 7,90 €/käyttäjä/kk (alv. 0%) tai 79,00 €/käyttäjä/vuosi (alv. 0%).

Liity kumppaniksi

Tripper on ilmainen tilitoimistoille nyt ja aina.

Liity kumppaniksi

Tekoäly tiliöi tositteet ja matkakustannukset automaattisesti. Tiliöinti edellyttää seuraavaa:

• Olet liittynyt Tripper kumppaniksi

• Olet tarkastanut asiakkaasi tilikartan Web portaalista

Teköälyn käytöstä tiliöinnistä voit lukea lisää täältä.

Liity kumppaniksi

LIITY TRIPPER KUMPPANIKSI.

Kumppanuusohjelma on ilmainen eikä velvoita yritystäsi mihinkään. Kumppanuusohjelman hyödyt:

• Asiakkaiden hallinta Web portaalissa

• Tilikarttojen päivitys

• Näkyvyys asiakkaidemme joukossa

Lomakkeen lähettämisen jälkeen lähetämme teille tervetuliaispaketin sähköpostilla. Tervetuliaispaketti sisältää kaiken mitä Tripperin käyttöönotossa tarvitsette.

Liity Tripper kumppaniksi

Helpota elämääsi ja hanki näkyvyyttä

LUE LISÄÄ

SIIRRY SEURAAVALLE SIVULLE.

Asiakaspalautteet

Lue mitä käyttäjät ovat sanoneet Tripperistä

Lue lisää

Hinnoittelu

Hinnoittelu ja tunnuksen tilaaminen

Lue lisää

Ominaisuudet

Katso mitä Tripper pitää sisällään

Lue lisää

Uutiset

Lue uutisia ja vinkkejä Tripperin käyttöön

Lue lisää

En tiedä, mutta kerro lisää! En tosin halua maksaa mitään...

Pssst! Tiedätkö miten voit tehdä matkalaskun 5 sekunnissa?

Ei tarvitsekkaan! Paina tästä ja lue lisää >>