Tripper 2018-02-14T09:50:00+00:00

TRIPPER – ILMAINEN MATKALASKUOHJELMA PUHELIMEEN.

Tee matkalaskut ja kululaskut suoraa puhelimessasi. Sovelluksen käyttöönotto vaatii ainoastaan älypuhelimen ja lyhyen ohjevideon katsomisen.

TOIMINTAKUVAUS.

MATKALASKUT JA KULULASKUT KIRJOITTAMATTA SANAAKAAN.

Kuvaa kuitit ja valitse tapahtumat, joista haluat tehdä matkalaskun. Sinun ei tarvitse kirjoittaa mitään – konenäöllä varustettu tekoäly kirjoittaa kuittien tiedot puolestasi ja täyttää matka- ja kululaskut puolestasi.

Kaikki kululaskut, matkalaskut ja kuittit säilytetään turvassa pilvessä. Sano hyvästit hävinneille kuiteille ja myöhässä toimitetuille matkalaskuille.

RAPORTOINTI TAPAHTUU AUTOMAATTISESTI.

Matkalaskut ja kululaskut lähetetään kuukauden lopuksi valitsemallesi henkilölle. Tripper luo automaattisesti seuraavat tiedostot:

 • 1. LASKUAINEISTO – PDF-muodossa. Laskun avulla korvausten maksaminen on helppoa ja nopeaa.

 • 2. KIRJANPITOAINEISTO – CSV-muodossa. Tiedoston avulla viet kuukauden tapahtumat kirjanpitoon muutamalla klikkauksella.

 • (3.) TARKASTETTAVAT KUITIT – joskus tekoäly ei pysty käsittelemään kuittia. Nämä kuitit toimitetaan erillisessä tiedostossa.

Voit muokata aineiston toimituspäivää sekä kilometrikorvausten ja päivärahojen suuruutta Web-sovelluksen kautta.

TOIMINNALLISUUDET.

1. MATKALASKU ALLE 5 SEKUNNISSA.

Tripperillä haet kilometrikorvaukset ja päivärahat alle 5 sekunnissa. Tripper laskee kilometrikorvaukset ja päivärahat automaattisesti kalenterimerkintöjen ja kalenterikutsujen perusteella.

 • Avaa Tripper – ja avaa Lisää matka -välilehti

 • Valitse työmatka – työmatkat haetaan puhelimen kalenterista

 • Hyväksy matkalasku – hyväksyminen hoituu napin painalluksella

Oppiva tekoäly tekee matkalaskun automaattisesti puhelimen kalenterin perusteella: Kaikki kilometrikorvaukset, päivärahat ja matkojen tiedot täytetään puolestasi. Sinun tarvitsee vain tarkastaa ja hyväksyä matkalasku.

Ongelmia matkalaskun teossa? Katso ohje tästä

2. AUTOMAATINEN KUITTIEN KÄSITTELY.

Nappaa kuva kuitista tai matkalipusta ja se on siinä – ei kirjoittamista tai selittämistä.  Optinen merkintunnistus lukee kuitin ja tekoäly käsittelee kustannukset puolestasi. Tietojen kirjoittaminen on vihdoin historiaa!

 • Avaa Tripper – ja siirry Lisää kuitti -välilehdelle

 • Kuvaa kuitti – ja varmista, että kuva on tarkka

 • Olet valmis – tekoäly kirjoittaa tiedot puolestasi

Tripperin tekoäly analysoi ja käsittelee kuitit automaattisesti. Tripper hakee kuiteista ja lipuista alv-kannat, summat ja muut kirjanpitoon tarvittavat tiedot automaattisesti. Sinun tai kirjanpitäjän ei tarvitse kirjoittaa mitään.

Ongelmia kuittien käsittelyssä? Katso ohje tästä

Matkalasku 2018

3. AUTOMATISOITU RAPORTOINTI.

Kuvaa, täppää ja unohda –  Tripper toimittaa kaikki kuukauden aikana tehdyt matkat ja kuitit kerran kuussa sähköpostiisi. Saat Tripperiltä kaksi erillistä tiedostoa:

 • PDF-tiedosto – korvausten maksamista varten

 • CSV-tiedosto – kirjanpitoa varten

Tiedostojen avulla korvausten maksaminen ja kirjanpito hoituu alle minuutissa. Tripperin toimittaman materiaalin ansiosta myös kaikista pienimpien kustannusten ja työmatkojen kirjaamisesta tulee taloudellisesti järkevää. Katso kirjanpitäjän ohje tästä.

KÄYTTÖÖNOTTO.

1. LATAAMINEN JA ASENNUS.

Lataa Tripper App Storesta tai Play Storesta ja kokeile kuinka helppoa kuittien ja matkalaskujen käsittely on. Tunnuksen luonti ja Tripperin testaus ei sido sinua mihinkään:

 • Avaa puhelimen sovelluskauppa – ja etsi hakusanalla Tripper

 • Luo käyttäjätunnus – tunnuksen luonti on ilmaista

 • Määritä asetukset – pääset asetuksiin historia-välilehden ratas-ikonista

Käyttöönotto vie kaikkineen noin minuutin eikä sido sinua mihinkään. Voit kokeilla Tripperiä ilmaiseksi ensimmäisen kuukauden ajan.

2A. MATKALASKUN TEKO – ANDROID.

Törmäsitkö ongelmaan matkalaskun tekemisessä? Varmista, että kalenterimerkinnästä tai -kutsusta löytyy otsikko, sijainti ja kesto. Lisäksi Tripper tarvitsee oikeuden käyttää puhelimesi kalenteria.

 • Kalenterimerkinnästä löytyy nimi, paikka ja aika

 • Olet antanut oikeuden käyttää kalenteria

Automaattinen matkalaskun teko onnistuu kun edellä mainitut tiedot ovat kunnossa. Tripper laskee tietojen perusteella matka-ajan, kilometrikorvaukset ja päivärahan.

2B. MATKALASKUN TEKO – IPHONE.

Törmäsitkö ongelmaan matkalaskun tekemisessä? Varmista, että kalenterimerkinnästä tai -kutsusta löytyy nimi, osoite ja kesto. Lisäksi Tripper tarvitsee oikeuden käyttää puhelimesi kalenteria.

 • Kalenterimerkinnästä löytyy nimi, paikka ja aika

 • Olet antanut oikeuden käyttää kalenteria

Automaattinen matkalaskun teko onnistuu kun edellä mainitut tiedot ovat kunnossa. Tripper laskee tietojen perusteella matka-ajan, kilometrikorvaukset ja päivärahan.

3. KUITTIEN JA MATKALIPPUJEN KUVAAMINEN.

Lisää kuitti Tripperiin joko kuvaamalla tai puhelimen muistista. Kuittien lisääminen vaatii, että olet antanut Tripperille oikeuden käyttää kameraa tai kännykän kuvakirjastoa.

 • Olet antanut oikeuden kameraan/kuvakirjastoon

 • Kuvan laatu on hyvä

Automaattinen kuittien käsittely vaatii käyttöoikeuden puhelimen kalenteriin tai kuvakirjastoon. Lisäksi kuitin kuvan on oltava hyvälaatuinen, josta kaikki kuitin tiedot ovat nähtävissä.

HUOLIA TAI MURHEITA?

TRIPPER MEDIASSA .

KOKEILE MATKALASKUN TEKOA PUHELIMELLA .

Teet matkalasku alle viidessä sekunnissa. Tripperillä käsittelet 5 kulukorvausta tai matkalaskua joka kuukausi ilmaiseksi – käyttöönotto ei vaadi investointeja eikä sido sinua mihinkään.