TEEMME SINUN JA ASIAKKAASI ELÄMÄSTÄ HELPOMPAA.

Hyvästele kirjoitustyö – Tripper kirjoittaa kuittien tiedot, laatii matkalaskut ja esivalmistelee kirjanpitoaineiston puolestasi. Esivalmistellun kirjanpitoaineiston avulla siirrät kaikki kuukauden matkat ja kuitit kirjanpito-ohjelmaan alle 60 sekunnissa.

TIETOJEN SYÖTTÖ

Käyttäjä lisää matkoja ja kuitteja Tripper -matkalaskusovellukseen

VASTAANOTTO

Kerran kuukaudessa Tripper toimittaa matkat ja kuitit sinulle valmiiksi käsiteltyinä

KIRJANPITO

Siirrä esivalmisteltu aineisto kirjanpitoon yhdellä viennillä – säästätte aikaa ja rahaa!

TRIPPER KIRJAA TIEDOT PUOLESTASI.

Tripper kirjoittaa kuittien ja matkalaskujen tiedot puolestasi tietokoneelle. Kun asiakkaasi käyttää Tripperiä, saat siirrettyä kaikki matkat ja kuitit kirjanpitoon alle 60 sekunnissa.

 • Ei kirjoittamista – kuittien tiedot kirjoitetaan puolestasi

 • Ei laskemista – matkakorvaukset lasketaan automaattisesti

 • Helpottaa työtäsi – Tripper esivalmistelee kirjanpidon

 • 100% turvallinen – Kaikki tieto hyvässä turvassa ja tallessa

Tekoälyn ansiosta Tripperin käyttö on erittäin nopeaa ja vaivatonta. Jatkossa kuittien ja matkalaskujen käsittely hoituu automaattisesti.

matkalaskuohjelmisto

KÄYTTÖÖNOTTO ILMAN INVESTOINTEJA.

Tripper soveltuu käytettäväksi sähköisen tai ns. perinteisen kirjanpidon tukena. Tripperin käyttöönotto ei vaadi käytössä olevien ohjelmien ja järjestelmien vaihtamista.

 • Tripper sopii pienille ja suurille yrityksille. Pienyritys voi korvata Tripperillä käytössä olevat kömpelöt Excel- ja Word- matkalaskupohjat. Iso yritys voi integroida Tripperin järjestelmiinsä ketterän ohjelmistorajapinnan avulla (REST-API).

Voitte ottaa Tripperin käyttöön siinä laajuudessa kuin haluatte: PDF-korvaajana, työtehtävien nopeuttajana tai matkalaskuprosessin automatisoijana.

SITOUTUIKO ASIAKKAASI TOISEEN SOVELLUKSEEN?

Teillä kävi tuuri – asiakkaasi voi käyttää Tripperiä toisen sovelluksen kuukausimaksulla! Hyvitämme jäljellä olevan sopimuskauden Tripperin kuukausimaksusta.

Jos sinulla on toisen sovelluksen sopimuskautta jäljellä, hyvitämme jäljellä olevan summan Tripperin kuukausimaksusta. Jos sopimusta on jäljellä esimerkiksi 4 kuukautta, voit käyttää Tripperiä 4 kuukautta veloituksetta.

Lähetä meille kopio laskusta ja vähennämme jäljellä olevan summan Tripperin tulevista laskuista. Jos et syystä tai toisesta pidä Tripperistä, voit palata takaisin vanhaan ohjelmaan. Helppoa ja riskitöntä!

HELPPOKÄYTTÖINEN JA KAUNIS SOVELLUS.

Tripperin kehityksessä keskitytään ennen kaikkea helppokäyttöisyyteen ja miellyttävään käyttökokemukseen. Tripperin avulla käyttäjä laatii matka- ja kululaskut helposti ilman esitietoja.

ÄLYKÄS

KUITTISKANNERI.

AIKASÄÄSTÖ  95%

Käyttäjä kuvaa kuitin ja Tripper kirjoittaa kuitin tiedot koneelle. ALV:t, ostokset, summat, myyjän tiedot – kaikki on kirjoitettu ja esitiliöity puolestasi valmiiksi.

AUTOMAATTINEN

MATKALASKU.

AIKASÄÄSTÖ  99%

Käyttäjä valitsee kalenterimerkinnän ja Tripper luo tapahtumasta verottajan hyväksymän matkalaskun. Tiedot kirjoitetaan tietokoneelle puolestasi.

VASTAANOTA TIEDOT SILLOIN, KUN HALUAT.

Tripper lähettää kuitit ja matkalaskut valitsemanasi päivänä. Lisäksi saat käyttöösi Tripper -portaalin, josta voit seurata ja tarkkailla asiakasyrityksesi tietoja reaaliajassa.

 • Tekoäly analysoi jokaisen kuitin ja matkan ja kirjoittaa tiedot puolestasi. ALV -kannat, summat, myyjän tiedot, päivämäärät, korvaukset – kaikki kätevässä paketissa nopeaa ja helppoa kirjanpitoa varten. Materiaalin sähköinen toimitus kuittien kuvien toimitus.

Tripperin laatima materiaali soveltuu sellaisenaan kirjanpitoon. Lataa alapuolelta automaattisesti koottu esimerkkiaineisto, jonka Tripper lähettää sinulle aina valittuna päivänä.

REAALIAIKAINEN SEURANTA JA VALVONTA.

Materiaali toimitetaan valitsemanasi päivänä haluamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tämän lisäksi saat käyttöön helppokäyttöisen Tripper -portaalin, josta voit muokata asiakkaasi tietoja ja seurata kustannuksia.

EnnenJälkeen

NYT JA TULEVAISUUDESSA ILMAINEN.

Tripperin käyttö ei vaadi sitoutumista, investointeja tai järjestelmien vaihtamista.

SAMASSA MUODOSSA

Tripper esivalmistelee kirjanpitoaineiston puolestasi. CSV- ja PDF -tiedostojen avulla tarkastat ja siirrät kuitit ja matkat kirjanpitoon muutamalla klikkauksella. Voit myös automatisoida tiedonsiirron REST API kautta.

SAMAAN AIKAAN

Ei enää yllätyksiä. Tripper matka- ja kululaskut toimitetaan joka kuukausi tismalleen samaan aikaan. Voit myös halutessasi määrittää jokaiselle käyttäjälle eri toimituspäivän. Tämä helpottaa kuormitusta ja toiminnan suunnittelua.

KIRJANPITÄJÄLLE ILMAINEN

Tripper on kirjanpitäjälle nyt ja tulevaisuudessa ilmainen. Loppukäyttäjälle Tripper maksaa 7,90€/kk. Käyttäjä voi valita kuukausittaisen tai vuosittaisen sopimuksen. Vuosisopimukseen sisältyy 2 kuukautta ilmaista käyttöä.

USEIN KYSYTTYÄ.

Mikäli et löydä itseäsi askarruttavaan kysymykseen vastausta, niin olethan meihin yhteydessä.

Liity kumppaniksi painamalla alapuolelta löytyvää nappia. Olemme teihin yhteydessä ja opastamme Tripperin alkeet, jonka jälkeen voitte kutsua asiakkaanne Tripperin käyttäjäksi.

Tripper on tilitoimistoille ilmainen nyt ja aina.

Esivalmisteltu kirjanpitoaineisto on CSV-tiedostona saatava aineisto, jossa kulukorvaukset ja matkalaskut ovat tiliöity valmiiksi. Sinun tarvitsee vain syöttää CSV-tiedosto kirjanpito-ohjelmaanne ja kirjanpito on valmis.

 • Siirry kirjanpito-ohjelmaan

 • Lataa CSV tiedosto ohjelmaan

 • Tarkasta esitäytetty aineisto

 • Olet valmis!

Juuri silloin kun itse haluat!

Määritä vastaanottopäivä WEB portaalista ja ennakoit työmäärääsi helposti ja pääset eroon ruuhkapiikeistä.

 • Toimituspäivä vapaasti valittavissa

 • Tarvittaessa eri päivä eri yrityksille

 • Materiaali valmiiksi kirjoitettuna

Tripperiin sisältyy avoin rajapinta, jonka kautta voit hakea tietoa siinä muodossa ja silloin kun itse haluat.

Pyydä asiakastasi lataamaan Tripper näistä linkeistä:

Tripperin hinta asiakkaallesi on 7,90 €/käyttäjä/kk (alv. 0%) tai 79,00 €/käyttäjä/vuosi (alv. 0%).

Tripper on ilmainen tilitoimistoille nyt ja aina.

Tekoäly tiliöi tositteet ja matkakustannukset automaattisesti. Tiliöinti edellyttää seuraavaa:

 • Olet liittynyt Tripper kumppaniksi

 • Olet tarkastanut asiakkaasi tilikartan Web portaalista

Teköälyn käytöstä tiliöinnistä voit lukea lisää täältä.

LIITY TRIPPER KUMPPANIKSI.

Kumppanuusohjelma on ilmainen eikä velvoita yritystäsi mihinkään. Kumppanuusohjelman hyödyt:

 • Asiakkaiden hallinta Web portaalissa

 • Tilikarttojen päivitys

 • Näkyvyys asiakkaidemme joukossa

Lomakkeen lähettämisen jälkeen lähetämme teille tervetuliaispaketin sähköpostilla. Tervetuliaispaketti sisältää kaiken mitä Tripperin käyttöönotossa tarvitsette.

[iee_contact_form7 form=”5146″ hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” heading_text=”Liity Tripper kumppaniksi” heading_color=”#ffffff” heading_background_color=”#ff3366″ heading_background_image=”” heading_background_position=”left top” heading_background_repeat=”no-repeat” heading_size=”h2″ heading_font_size=”28″ heading_align=”left” heading_padding=”20px 20px 20px 35px” caption_text=”Helpota elämääsi ja hanki näkyvyyttä” caption_color=”#ffffff” caption_font_size=”20″ form_background_color=”#ffffff” form_background_image=”” form_background_position=”left top” form_background_repeat=”no-repeat” form_padding=”15px 15px 15px 45px” form_border_size=”0″ form_border_color=”#dddddd” form_border_style=”solid” form_border_radius=”0″ element_typography=”custom” typography_heading=”Open Sans:regular” typography_caption=”Open Sans:300″ /]

OHJEET TIETOJEN SIIRTÄMISEEN.

Laadimme uusia ohjeita viikoittain. Jos tarvitset ohjeen tietylle kirjanpito-ohjelmalle, lähetä viestiä jarkko@gettripper.com.

Voit automatisoida tämän vaiheen ottamalla käyttöön Tripper -integraation. Integraation avulla voit siirtää tiedot ohjelmallisesti kirjanpito-ohjelmaan. Rajapinnan käyttö tekee koko prosessista helppoa, nopeaa ja automaattista!

LUE LISÄÄ

SIIRRY SEURAAVALLE SIVULLE.

Asiakaspalautteet

Lue mitä käyttäjät ovat sanoneet Tripperistä

Hinnoittelu

Hinnoittelu ja tunnuksen tilaaminen

Ominaisuudet

Katso mitä Tripper pitää sisällään

Uutiset

Lue uutisia ja vinkkejä Tripperin käyttöön